O podjetju in lastniku

Podjetje Kamnoseštvo Grama je podjetje v zasebni lasti, ki ga je  ustanovil Vojko Železnik v Sevnici leta 1991. Naziv GRAMA je sestavljenka iz besed granit in marmor.

Po večletnih izkušnjah na področju vodenja gradbišč v enem največjih gradbenih podjetij v Sloveniji in delu v komerciali, se je porodila ideja za lastnim podjetjem v okviru gradbeništva. Sodobno opremljen proizvodno-poslovni objekt se nahaja v industrijsko-obrtni coni Dolenji Boštanj 56e v občini Sevnica. V podjetju je stalno zaposlenih do 10 ljudi.

Industrijska proizvodnja se izvaja s tehnično najsodobnejšo računalniško vodeno strojno opremo, zaposleni pa obvladajo tudi najstarejše ročne tehnike v kamnoseštvu, kot so restavriranje in razne obdelave naravnih kamnov (klesanje, štokanje, špičenje, ščetkanje …).

Na zalogi – v skladišču se vedno nahaja več kot petdeset različnih barv marmorja, granita, poldragih kamnov in ostalih kamnin. Da bi bila odločitev pri izbiri lažja, si lahko stranke material ogledajo tudi v živo.

Proizvodni program obsega obdelavo in montažo naravnega kamna v gradbeništvu – opremi raznih objektov, kjer se montirajo obloge tal, sten, stopnic, polic, miz, raznih pultov, fasad, fontan, kaminov in ostale notranje opreme ter tudi izdelavo in montažo vseh vrst nagrobnih spomenikov.

Izdelke iz naravnih kamnov tudi dostavimo oziroma na željo strank zmontiramo na območju cele Slovenije. Z več kot petindvajsetletnimi izkušnjami na področju kamnoseštva in neprestanim izobraževanjem zaposlenih si je podjetje zagotovilo visoko stopnjo zaupanja pri poslovnih partnerjih.

Osnovni podatki:

NASLOV:

KAMNOSEŠTVO GRAMA
OBRTNA CONA BOŠTANJ
DOLENJI BOŠTANJ 56E
8294 BOŠTANJ

KONTAKT:

TEL: 07 81 62 080
FAX: 07 81 41 669
MOBI: 041 613 724
Komerciala: 031 363 400
Proizvodnja: 031 363 410

E-MAIL: info@kamnosestvo-grama.si

Kamnoseštvo GRAMA